دستور پخت و طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ به روش رستورانی

طرز تهیه پلو جوانه ماش بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ , پلو جوانه ماش با مرغ , پلو جوانه ماش

اگر شما هم نام پلو جوانه ماش را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ به روش رستورانی

معمولا اکثر خانم ها پلوهای ساده را درست میکنند اما شما میتوانید با مخلوط کردن انواع حبوبات پلوی جدید و خوشمزه را درست کنید

.یکی از این پلوها پلوی جوانه ماش میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه پلو جوانه ماش :

 برنج :♦: ۲ پیمانه

 قیمه سینه مرغ :♦:  ۲ پیمانه

 جوانه ماش :♦:  ۴ پیمانه

 پیاز سزخ شده :♦:  ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

 آب :♦: ۵/۳ پیمانه

روغن زیتون :♦: ۲ قاشق غذا خوری

نمک :♦: قدری

زعفران دم کرده :♦: به مقدار لازم

دارچین :♦: ۱ قطعه

برگ بو :♦: ۲ عدد

زنجبیل :♦: یک قطعه

دستور پخت و طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ به روش رستورانی

در صورت تمایل می توانید از گوشت قرمز هم در تهیه این پلو استفاده کنید.

طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ , پلو جوانه ماش با مرغ , پلو جوانه ماش

طرز تهیه پلو جوانه ماش :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه پلو جوانه ماش ابتدا باید

 برنج را شسته و یک ساعت قبل از پخت آب و نمک رویش بریزید تا خیس بخورد .

گوشت قیمه سینه مرغ را با دارچین و زنجبیل و برگ بو و یک عدد پیاز رنده شده و

نمک و زردچوبه با کمی روغن تفت دهید و بعد رویش آب بریزید و

بگذارید بپزد این گوشت ظرف نیم ساعت پخته میشود و

صبر کنید تا آب آن هم کاملاً تبخیر شود تا گوشت خوشمزه شود بعد از پخت برگ بو و دارچین و زنجبیل را دور بیندازید .

دستور پخت و طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ به روش رستورانی

تغییرات شیمیایی که در دانه ها در حین جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین های آن افزایش یابد.

طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ , پلو جوانه ماش با مرغ , پلو جوانه ماش

برنج را با آب و روغن زیتون و زعفران در پلو پز بریزید و بعد از اینکه آبش جمع شد .

برنج را در سینی بریزید و کف پلوپز را اگر دوست داشتید کمی روغن بریزید و

نان و یا سیب زمینی بچینید سپس از برنج یک کفگیر در قابلمه پلوپز ریخته و روی آن یک لایه جوانه ماش و

بعد یک لایه گوشت بریزید و دوباره همین کار را تکرا کنید تا تمامی مواد را در فابلمه بریزید و

بعد پلوپز را مجدداً به برق زده و فرصت دهید پلو دم بکشد وقتی دم کشید در هنگام کشیدن پلو لا به لای آنرا پیاز سرخ شده بریزید .

به طور کلی در فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح  و پروتئین به مقدار زیادی افزایش می یابد ولی کالری و کربوهیدرات کاهش می یابد.

دستور پخت و طرز تهیه پلو جوانه ماش با مرغ به روش رستورانی